An Sgairp bv consultancy

Coaching

Het zijn mensen in hun rol in het dagelijks leven die me interesseren en boeien in samenhang met de gedachten en gedrag die een rol spelen bij de beslissingen die worden genomen. Beslissingen die van doorslaggevende invloed zijn op het leven en -zakelijke- omgeving.
De afgelopen 30 jaar heb ik een schat aan inspiratie en kennis opgedaan die ik graag wil delen met die persoon die behoefte heeft aan een sparringpartner.
Tijdens de coaching wil ik mensen op persoonlijke kruispunten in hun leven begeleiden in de volgende stap naar zijn/haar ontwikkeling die van invloed is op het verloop van zijn/haar leven en carrière.

Management Development

Het is mijn passie partner te zijn van de mens achter de directeur/manager. Dit partnership betekent veel meer dan uitsluitend meedenken over en meewerken aan het uitvoeren van businessplannen die onlosmakelijk zijn verbonden aan veranderprocessen. Deze insteek zegt veel over mijn passie voor en interesse in de mens. Management development heeft voor mij als hoofdthema “de mens als decisionmaker” in een zakelijk omgeving. Deze mens draagt verantwoordelijkheid voor de gevolgen van beslissingen die worden genomen en die drastische gevolgen hebben voor de organisatie, de mensen, het gezin en het eigen leven. Als sparringpartner en soulmate ondersteun ik graag de decisionmaker in zijn vaak eenzame rol.

 

 

  • 002coachinghand
  • 001coachingboom

 

 

Er zijn slechts 2 dagen in het jaar waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren de andere morgen.